Da's pas koken: Curry

Prijs € 4,99

Uitverkocht

Hardback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bevat de meest uiteenlopende currygerechten. Ga ermee aan de slag en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met het gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als 'curry's' wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620871
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek bevat de meest uiteenlopende currygerechten. Ga ermee aan de slag en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met het gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als 'curry's' wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620871
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht