De grote Kleyn

culinair compendium

Prijs € 45,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Onno Kleyn

Hardback | Oktober 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Essentiele kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingredienten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. Genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan: op een no-nonsensmanier en met een opluchtende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuit gehaald. Vele anekdotes, kaders en 140 recepten met wijnadviezen maken het boek af. Kleyn geldt al zeer lang als de man met de grootste culinaire kennis van ons land en is een waardige opvolger van Johannes van Dam. Vele jaren werkte hij aan zijn magnum opus over de cultuur van eten en smaak. En nu verschijnt het.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Onno Kleyn
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038803470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1008

Beschrijving

Essentiele kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingredienten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. Genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan: op een no-nonsensmanier en met een opluchtende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuit gehaald. Vele anekdotes, kaders en 140 recepten met wijnadviezen maken het boek af. Kleyn geldt al zeer lang als de man met de grootste culinaire kennis van ons land en is een waardige opvolger van Johannes van Dam. Vele jaren werkte hij aan zijn magnum opus over de cultuur van eten en smaak. En nu verschijnt het.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Onno Kleyn
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038803470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1008

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht