De kleine Chocolade voor Dummies (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Anja Wiersma

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan bod. Ook krijg je een onderdompeling in de praline-cultuur en leer je chocolade te combineren met bijpassende drankjes. Een zinnenprikkelend boekje dat je mee op reis neemt en tegelijkertijd veel praktische tips en handvatten geeft om nog meer te genieten van chocolade. Anja Wiersma is een enthousiaste gastronoom en fijnproever. Ze organiseert workshops over eten en drinken voor professionals en geïnteresseerden. Daarnaast is zij auteur van De kleine Thee voor Dummies en De kleine Koffie voor Dummies.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anja Wiersma
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045352169
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1950422 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan bod. Ook krijg je een onderdompeling in de praline-cultuur en leer je chocolade te combineren met bijpassende drankjes. Een zinnenprikkelend boekje dat je mee op reis neemt en tegelijkertijd veel praktische tips en handvatten geeft om nog meer te genieten van chocolade. Anja Wiersma is een enthousiaste gastronoom en fijnproever. Ze organiseert workshops over eten en drinken voor professionals en geïnteresseerden. Daarnaast is zij auteur van De kleine Thee voor Dummies en De kleine Koffie voor Dummies.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anja Wiersma
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045352169
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1950422 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht