De Libanese keuken

€ 17,50
Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ghillie Basan

Hardback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten. In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingrediënten van deze keuken uitvoerig aan de orde. Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is. Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad. Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve foto’s en een voedingswaardelijst voor elk recept.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ghillie Basan
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302956
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten.

In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingrediënten van deze keuken uitvoerig aan de orde. Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is.

Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad.

Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve foto’s en een voedingswaardelijst voor elk recept.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ghillie Basan
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302956
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht