De winter op tafel

seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Stéphane Reynaud

Hardback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag-Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen-Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger-Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl-Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre MorelStéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stéphane Reynaud
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059565685
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
138

Beschrijving

92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag

-Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen
-Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger
-Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl
-Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stéphane Reynaud
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059565685
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
138

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht