De zilveren Lepel Kookschool Pasta

nieuwe authentieke Italiaanse recepten voor de beste spaghetti, lasagne en meer

Prijs € 15,50

Uitverkocht

Hardback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken De Zilveren Lepel Kookschool Pasta bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pastagerechten. Je vindt in dit boek recepten voor het beste pastadeeg en de klassieke lasagne alla bolognese, maar ook voor cannelloni gevuld met artisjokken en ravioli met witte truffel. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto. De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. ‘Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.’Janneke Vreugdenhil, NRC.next over De Zilveren Lepel

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000347797
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken

De Zilveren Lepel Kookschool Pasta bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pastagerechten. Je vindt in dit boek recepten voor het beste pastadeeg en de klassieke lasagne alla bolognese, maar ook voor cannelloni gevuld met artisjokken en ravioli met witte truffel. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.

De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

‘Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.’
Janneke Vreugdenhil, NRC.next over De Zilveren Lepel

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000347797
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht