Een pleidooi voor echt eten

manifest van een eter

Prijs € 8,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michael Pollan

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe drukker we ons maken over gezonde voeding, hoe ongezonder we worden. Nooit eerder werd er zo veel aandacht besteed aan wat we eten als nu. Het is dan ook vreemd dat veel van wat we eten eigenlijk geen voedsel is, maar een eetbare, voedselachtige substantie - niet langer het product van de natuur maar van wetenschap, geproduceerd in een fabriek en niet op het land. Michael Pollan roept op om weer zelf na te denken over wat we eten: - Eet echt eten, niet te veel, vooral planten - Eet alleen dieren die zelf goed gegeten hebben - Koop geen verpakkingen waar gezondheidsclaims op staan - Eet zoveel junkfood als u wilt zolang u het maar zelf kookt 'Een levendig geschreven boek van onschatbare waarde.' - The New York Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Pollan
Uitgever
Rainbow
ISBN
9789041711434
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hoe drukker we ons maken over gezonde voeding, hoe ongezonder we worden. Nooit eerder werd er zo veel aandacht besteed aan wat we eten als nu. Het is dan ook vreemd dat veel van wat we eten eigenlijk geen voedsel is, maar een eetbare, voedselachtige substantie - niet langer het product van de natuur maar van wetenschap, geproduceerd in een fabriek en niet op het land. Michael Pollan roept op om weer zelf na te denken over wat we eten: - Eet echt eten, niet te veel, vooral planten - Eet alleen dieren die zelf goed gegeten hebben - Koop geen verpakkingen waar gezondheidsclaims op staan - Eet zoveel junkfood als u wilt zolang u het maar zelf kookt 'Een levendig geschreven boek van onschatbare waarde.' - The New York Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Pollan
Uitgever
Rainbow
ISBN
9789041711434
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht