Ei op het menu

Prijs € 34,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Luc Hoornaert, Kris Vlegels

Hardback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles wat je altijd al wilde weten over eiergerechten Het ei is misschien wel hét meest universele product in de keuken: het is betaalbaar, gemakkelijk verkrijgbaar, je vindt het in alle culturen en in haast eindeloos veel toepassingen in de keuken. Toch kun je er ook heel verrassend mee uit de hoek komen. Luc Hoornaert verzamelde in een reis rond de wereld meer dan zestig eiergerechten. Wat zijn de klassiekers uit de keuken van elke dag? Welke gerechten komen uit de wereldkeuken? Welke eierbereidingen zetten topchefs op tafel?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luc Hoornaert, Kris Vlegels
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401441278
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Alles wat je altijd al wilde weten over eiergerechten Het ei is misschien wel hét meest universele product in de keuken: het is betaalbaar, gemakkelijk verkrijgbaar, je vindt het in alle culturen en in haast eindeloos veel toepassingen in de keuken. Toch kun je er ook heel verrassend mee uit de hoek komen. Luc Hoornaert verzamelde in een reis rond de wereld meer dan zestig eiergerechten. Wat zijn de klassiekers uit de keuken van elke dag? Welke gerechten komen uit de wereldkeuken? Welke eierbereidingen zetten topchefs op tafel?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luc Hoornaert, Kris Vlegels
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401441278
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht