Eten als medicijn 2

Eten als medicijn 2 - 80 heerlijke en geneeskrachtige recepten voor een goede gezondheid

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Dale Pinnock

Hardback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dale Pinnock, voormalig chef-kok, is voedingsdeskundige en een liefhebber van eenvoudig, lekker en gezond eten. In Eten als medicijn 2 combineert hij zijn wetenschappelijke kennis met zijn culinaire ervaring, en toont hij zijn inspirerende visie op koken en gezondheid. Dale gebruikt producten die lekker zijn én een medicinale werking hebben. Elk recept laat zien dat hij dol is op koken; zijn goed doordachte recepten vormen de ultieme combinatie van heerlijken heilzaam. Van tientallen ingrediënten legt Dale de medicinale werking uit, welke ziektes je hiermee kunt verhelpen of voorkomen, en hoe je deze supergezonde ingrediënten eenvoudig in het dagelijks menu verwerkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dale Pinnock
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048822348
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Dale Pinnock, voormalig chef-kok, is voedingsdeskundige en een liefhebber van eenvoudig, lekker en gezond eten. In Eten als medicijn 2 combineert hij zijn wetenschappelijke kennis met zijn culinaire ervaring, en toont hij zijn inspirerende visie op koken en gezondheid. Dale gebruikt producten die lekker zijn én een medicinale werking hebben. Elk recept laat zien dat hij dol is op koken; zijn goed doordachte recepten vormen de ultieme combinatie van heerlijk
en heilzaam. Van tientallen ingrediënten legt Dale de medicinale werking uit, welke ziektes je hiermee kunt verhelpen of voorkomen, en hoe je deze supergezonde ingrediënten eenvoudig in het dagelijks menu verwerkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dale Pinnock
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048822348
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht