Eten tegen kanker kookboek

Prijs € 25,99

Uitverkocht

R. Béliveau, D. Gingras

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek berichten de auteurs Richard Béliveau en Denis Gingras over de meest recente ontdekkingen met betrekking tot de relatie tussen voeding en kanker. De lezer krijgt veel nieuws te horen over nog andere levensmiddelen met kankerwerende fytochemische stoffen, en over nieuwe gegevens over de invloed van ontstekingen en obesitas op het ontstaan van kanker. Om het nuttige met het aangename te verenigen en omdat etenswaren niet alleen maar materie zijn maar ook een dagelijkse bron van genoegen, hebben de auteurs contact opgenomen met de Stichting Serge-Bruyère en de daaraan verbonden geroutineerde chef-koks, met het verzoek om meer dan 100 verrukkelijke recepten te verzamelen. Ze zijn geïnspireerd op diverse, soms duizenden jaren oude culinaire tradities; ze maken gebruik van voedingsstoffen met erkende kankerwerende eigenschappen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Béliveau, D. Gingras
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021514222
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
217

Beschrijving

In dit boek berichten de auteurs Richard Béliveau en Denis Gingras over de meest recente ontdekkingen met betrekking tot de relatie tussen voeding en kanker. De lezer krijgt veel nieuws te horen over nog andere levensmiddelen met kankerwerende fytochemische stoffen, en over nieuwe gegevens over de invloed van ontstekingen en obesitas op het ontstaan van kanker. Om het nuttige met het aangename te verenigen en omdat etenswaren niet alleen maar materie zijn maar ook een dagelijkse bron van genoegen, hebben de auteurs contact opgenomen met de Stichting Serge-Bruyère en de daaraan verbonden geroutineerde chef-koks, met het verzoek om meer dan 100 verrukkelijke recepten te verzamelen. Ze zijn geïnspireerd op diverse, soms duizenden jaren oude culinaire tradities; ze maken gebruik van voedingsstoffen met erkende kankerwerende eigenschappen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Béliveau, D. Gingras
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021514222
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
217

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht