Excelleren in je werk

het verschil tussen goed en buitengewoon goed

Prijs € 26,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gert-Jan van Schaik, Jaco Friedrich

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om tot excellent handelen te komen is synergie tussen de vijf aspecten van excellentie nodig: inzicht, waarnemen, daadkracht, intentie en als belangrijkste: bewustzijn. Ontbreekt er één, dan gaat je handelen mank. Dit praktische boek biedt adviezen, oefeningen en inzichten die nodig zijn om te excelleren in je werk. Het helpt je boven je normale prestaties uit te stijgen en het verschil te maken tussen middelmaat en het juiste doen op het juiste moment.Gert-Jan van Schaik en Jaco Friedrich zijn gedegen getraind in bewustzijnsontwikkeling en hebben als trainer en coach duizenden professionals geholpen bij hun ontwikkeling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gert-Jan van Schaik, Jaco Friedrich
Uitgever
Boom
ISBN
9789024402748
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Om tot excellent handelen te komen is synergie tussen de vijf aspecten van excellentie nodig: inzicht, waarnemen, daadkracht, intentie en als belangrijkste: bewustzijn. Ontbreekt er één, dan gaat je handelen mank. Dit praktische boek biedt adviezen, oefeningen en inzichten die nodig zijn om te excelleren in je werk. Het helpt je boven je normale prestaties uit te stijgen en het verschil te maken tussen middelmaat en het juiste doen op het juiste moment.

Gert-Jan van Schaik en Jaco Friedrich zijn gedegen getraind in bewustzijnsontwikkeling en hebben als trainer en coach duizenden professionals geholpen bij hun ontwikkeling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gert-Jan van Schaik, Jaco Friedrich
Uitgever
Boom
ISBN
9789024402748
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht