Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Steven Raichlen

Hardback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Topkok en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecuescene. Met Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecuen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen. • Meer dan 750 fullcolourfoto’s • Meer dan 50 technieken • Meer dan 100 recepten • Talloze tips voor beginners en gevorderden Steven Raichlen presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Rund- of kalfsvlees, worstjes of kip: Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steven Raichlen
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045213644
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Topkok en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecuescene. Met Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecuen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen.

• Meer dan 750 fullcolourfoto’s • Meer dan 50 technieken • Meer dan 100 recepten • Talloze tips voor beginners en gevorderden

Steven Raichlen presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Rund- of kalfsvlees, worstjes of kip: Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steven Raichlen
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045213644
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht