Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip

een gastronimische reis door West-Europa

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Michiel Houdijk, Halil Azar

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarom slaagt de één er wél in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? ‘Ik ben de meester van de details’, zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalen-teerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder. Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Piémonte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. ‘Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.’ ?Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michiel Houdijk, Halil Azar
Uitgever
Trichis Publishing
ISBN
9789081241694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

Waarom slaagt de één er wél in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? ‘Ik ben de meester van de details’, zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalen-teerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder.

Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Piémonte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. ‘Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.’
?Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michiel Houdijk, Halil Azar
Uitgever
Trichis Publishing
ISBN
9789081241694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht