Gordon Ramsay, Koken als een chef

de ultieme kookcursus

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Gordon Ramsay

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vragen over kooktechnieken? Over het gebruik van specerijen? Over de aankoop en bereiding van verse vis? Op zoek naar recepten voor velen of juist voor een paar personen? Dit nieuwe boek van Gordon Ramsay is hét boek om naar te grijpen. Als Michelinsterrenchef heeft hij alle kennis in huis en die wil hij delen met en overbrengen op de lezer. No fuss, en de focus op het koken. Thematisch ingedeeld, per hoofdstuk uitleg over het specifieke onderwerp, apart hoofdstuk voor allerlei basics, heerlijke food photography. Niet zomaar een verzameling recepten, maar een ware kookcursus. Koken als een chef geeft de thuiskok het verlangen, het vertrouwen en de inspiratie om achter het fornuis te springen en te starten met koken!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gordon Ramsay
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000316168
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Vragen over kooktechnieken? Over het gebruik van specerijen? Over de aankoop en bereiding van verse vis? Op zoek naar recepten voor velen of juist voor een paar personen? Dit nieuwe boek van Gordon Ramsay is hét boek om naar te grijpen. Als Michelinsterrenchef heeft hij alle kennis in huis en die wil hij delen met en overbrengen op de lezer. No fuss, en de focus op het koken.
Thematisch ingedeeld, per hoofdstuk uitleg over het specifieke onderwerp, apart hoofdstuk voor allerlei basics, heerlijke food photography. Niet zomaar een verzameling recepten, maar een ware kookcursus.
Koken als een chef geeft de thuiskok het verlangen, het vertrouwen en de inspiratie om achter het fornuis te springen en te starten met koken!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gordon Ramsay
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000316168
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht