Handboek snijtechnieken

voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? Handboek snijtechnieken laat je stap-voor-stap zien hoe je de perfectie in al jouw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap je moet kiezen, hoe jouw culinaire talenten te vergroten en hoe je de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059562639
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden?
Handboek snijtechnieken laat je stap-voor-stap zien hoe je de perfectie in al jouw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap je moet kiezen, hoe jouw culinaire talenten te vergroten en hoe je de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059562639
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht