Het fijne van vlees

Prijs € 59,95

Uitverkocht

J. Lagrouw

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

het fijne vanVlees...en recepten van Nederlands beste chefsVan het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns’ befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Lagrouw
Uitgever
Inmerc
ISBN
9789066117358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

het fijne van
Vlees
...en recepten van Nederlands beste chefs
Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.
De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns’ befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...
Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.
Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Lagrouw
Uitgever
Inmerc
ISBN
9789066117358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht