Hét margriet Kookboek

Prijs € 29,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Sonja van de Rhoer

Hardback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét basiskookboek, al zeventig jaar lang! Herzien en in een nieuw jasje Het Margriet Kookboek is al zeventig jaar lang hét basiskookboek als het gaat om leren koken. Van generatie op generatie wordt dit boek doorgegeven. Het geeft een duidelijk antwoord op vragen als ‘Hoe kook je aardappels?’, ‘Hoelang moet je boontjes koken?’ en ‘Hoe bak je een appeltaart?’ Door de jaren heen werden de puur Hollandse recepten uitgebreid met o.a. de Italiaanse en de Thaise keuken. Het Margriet Kookboek is nog steeds een veilige haven boordevol kennis en recepten, om je kookervaring en repertoire eenvoudig uit te breiden. • Ideaal cadeau voor studenten die op kamers gaan• Ook voor iedereen die nooit eerder hoefde te koken en nu zoekt naar gedegen en toegankelijke recepten in een heldere stijl• Met praktische informatie over groenten, kooktermen, wijn, kruiden etc.• Meer dan 1.000 recepten; nu weer volledig up-to-date Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken, waaronder het Margriet Kookboek. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Ze schrijft wekelijks voor Trouw, waarbij ze haar recepten helder en eenvoudig uitlegt. ‘Naast alle hypes en rages is er één constante in het Nederlandse bakbijbellandschap: het Margriet Kookboek.’ AD Amersfoortse Courant ‘Margriet levert dé bakbijbel.’ Dagblad van het noorden & de Leeuwarder Courant ‘Bakbijbel overleeft al 70 jaar alle hypes.’ Algemeen Dagblad

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sonja van de Rhoer
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361977
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
624

Beschrijving

Hét basiskookboek, al zeventig jaar lang! Herzien en in een nieuw jasje

Het Margriet Kookboek is al zeventig jaar lang hét basiskookboek als het gaat om leren koken. Van generatie op generatie wordt dit boek doorgegeven. Het geeft een duidelijk antwoord op vragen als ‘Hoe kook je aardappels?’, ‘Hoelang moet je boontjes koken?’ en ‘Hoe bak je een appeltaart?’ Door de jaren heen werden de puur Hollandse recepten uitgebreid met o.a. de Italiaanse en de Thaise keuken.

Het Margriet Kookboek is nog steeds een veilige haven boordevol kennis en recepten, om je kookervaring en repertoire eenvoudig uit te breiden.

• Ideaal cadeau voor studenten die op kamers gaan
• Ook voor iedereen die nooit eerder hoefde te koken en nu zoekt naar gedegen en toegankelijke recepten in een heldere stijl
• Met praktische informatie over groenten, kooktermen, wijn, kruiden etc.
• Meer dan 1.000 recepten; nu weer volledig up-to-date

Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken, waaronder het Margriet Kookboek. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Ze schrijft wekelijks voor Trouw, waarbij ze haar recepten helder en eenvoudig uitlegt.

‘Naast alle hypes en rages is er één constante in het Nederlandse bakbijbellandschap: het Margriet Kookboek.’ AD Amersfoortse Courant

‘Margriet levert dé bakbijbel.’ Dagblad van het noorden & de Leeuwarder Courant

‘Bakbijbel overleeft al 70 jaar alle hypes.’ Algemeen Dagblad

2-jun-2014

Marco Buijs

ontzettend handig

Makkelijke recepten, grote diversiteit en goed uitgelegd Aanrader, ook voor mensen die water aan kunnen laten branden !

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sonja van de Rhoer
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361977
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
624

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht