Hoe werkt dat nou?

over de werking van de kurkentrekker en andere machines

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

David Macaulay

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eindelijk de herziene druk van wereldwijde bestseller voor kinderen en volwassenen! The New York Times - Hoe werkt dat nou? is geweldig. Het iseen schitterend vormgegeven boek vol fascinerende technische raadsels, en een verrassend educatief project dat door middel van woord en beeld je meevoert in de wonderen van de natuurkunde en techniek en tegelijkertijd voortdurend een glimlach op je gezicht tovert. Een boek boordevol wetenswaardigheden en illustraties waarmee ouders hun kinderen wijzer gaan maken én andersom! Met uitleg over de werking van alledaagse voorwerpen tot de meest geavanceerde apparatuur uit het digitale tijdperk – van een lift, windmolen, verrekijker tot kernfusie, een e-reader en smartphone. Met grappige tekeningen legt Macaulay alles uit over de werking van hefbomen, ionisatoren, satellieten, 3D-printers en tientallen andere mechanismen en machines van deze tijd. Het boek vertelt precies wat de jonge onderzoeker altijd al heeft willen weten: hoe werkt dat nou? Deze herziene druk is een geüpdate versie met de nieuwste uitvindingen, zoals Blu-ray, 3D-printers, bodyscanners en touchscreens. David Macaulay is prijswinnend auteur en illustrator van meerdere boeken voor kinderen en volwassenen. In 1990 ontving hij de Zilveren Griffel en een Zilveren Penseel voor zijn illustraties in Hoe werkt dat nou? NBD Biblion - De heldere en aansprekende, veelal schematische kleurenillustraties laten duidelijk zien hoe alles werkt. Tussen de onderwerpen door loopt een grappig verhaal over een mammoet. Een prachtig naslagwerk boordevol techniek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Macaulay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Eindelijk de herziene druk van wereldwijde bestseller voor kinderen en volwassenen!

The New York Times - Hoe werkt dat nou? is geweldig. Het iseen schitterend vormgegeven boek vol fascinerende technische raadsels, en een verrassend educatief project dat door middel van woord en beeld je meevoert in de wonderen van de natuurkunde en techniek en tegelijkertijd voortdurend een glimlach op je gezicht tovert.

Een boek boordevol wetenswaardigheden en illustraties waarmee ouders hun kinderen wijzer gaan maken én andersom! Met uitleg over de werking van alledaagse voorwerpen tot de meest geavanceerde apparatuur uit het digitale tijdperk – van een lift, windmolen, verrekijker tot kernfusie, een e-reader en smartphone.

Met grappige tekeningen legt Macaulay alles uit over de werking van hefbomen, ionisatoren, satellieten, 3D-printers en tientallen andere mechanismen en machines van deze tijd. Het boek vertelt precies wat de jonge onderzoeker altijd al heeft willen weten: hoe werkt dat nou? Deze herziene druk is een geüpdate versie met de nieuwste uitvindingen, zoals Blu-ray, 3D-printers, bodyscanners en touchscreens.

David Macaulay is prijswinnend auteur en illustrator van meerdere boeken voor kinderen en volwassenen. In 1990 ontving hij de Zilveren Griffel en een Zilveren Penseel voor zijn illustraties in Hoe werkt dat nou?

NBD Biblion - De heldere en aansprekende, veelal schematische kleurenillustraties laten duidelijk zien hoe alles werkt. Tussen de onderwerpen door loopt een grappig verhaal over een mammoet. Een prachtig naslagwerk boordevol techniek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Macaulay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht