Homarus box de basis, het product, het gerecht

Prijs € 79,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

F. Verheyden, T. Leduc

Hardback | September 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De trilogie 'De Basis', 'Het Product' en 'Het Gerecht' zijn nu verkrijgbaar in een mooie zwartlinnenbox. Met deze Homarus Box haal je in een keer 960 bladzijden culinaire basiskennis in huis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Verheyden, T. Leduc
Uitgever
Homarus Culinaire Uitgeverij
ISBN
9789077695852
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

'De Basis', 'Het Product' en 'Het Gerecht' zijn apart verkrijgbaar, maar worden ook gebundeld in een zwartlinnen box.
Wie zich deze Homarus Box aanschaft, haalt daarmee in een keer 960 bladzijden culinaire basiskennis in huis.

De Basis
'De Basis' is het eerste boek van Homarus Culinaire Uitgeverij. Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben. Maar de auteurs gaan nog een stap verder. Zij gingen ook op zoek naar innoverende bereidingswijzen en technieken die nog maar net zijn ontwikkeld maar die stilaan hun plaats opeisen in de keuken van de 21ste eeuw.

Het Product
In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul?
Naast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod en ook minder bekende ingrediënten.

Het Gerecht
'Het Gerecht' is het laatste deel in de trilogie met 'De Basis' en 'Het Product'. Na de basisrecepten en de productinformatie komt de toepassing van al deze kennis. In 'Het Gerecht' werden 150 wereldklassiekers opgenomen, 150 gerechten die iedereen kent van naam, maar daarom niet altijd weet klaar te maken. Tomaat garnaal, kaaskroketten, hutsepot en macaroni met ham en kaas, maar ook paëlla, pasta vongole, gravad lax en de Thaise garnalensoep tom yam koong

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Verheyden, T. Leduc
Uitgever
Homarus Culinaire Uitgeverij
ISBN
9789077695852
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht