Prijs | € 14,95 |
Voor 21.00 besteld, morgen in huis.
Paperback | December 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
‘India, land van 1001 smaken’ is een weerspiegeling van alle smaken en geuren die dit kleurrijke land te bieden heeft. De keuken van India is namelijk onuitputtelijk veelzijdig. Het is een keuken van alle windstreken, met uitersten en verschillen waarachter geloof en levenswijsheden schuilgaan. Want in India gaan voeding en spiritualiteit hand in hand.
De Indiase keuken kent echter een grote gemene deler: het gebruik van kruiden en specerijen. Een snufje meer of minder kan een gerecht een totaal andere smaak geven. De recepten in dit boek zijn een kennismaking met al die diverse geuren en smaken, verpakt in chutneys en curry’s, raita’s en dal-gerechten. Tijdens het koken ontdek je de magie van het kruiden mengen en raak je ongetwijfeld in de ban van deze exotische keuken.
Specificaties
- Auteur
- S. de Clercq
- Uitgever
- Caplan Publishing B.V.
- ISBN
- 9789087240066
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- December 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 160
Beschrijving
‘India, land van 1001 smaken’ is een weerspiegeling van alle smaken en geuren die dit kleurrijke land te bieden heeft. De keuken van India is namelijk onuitputtelijk veelzijdig. Het is een keuken van alle windstreken, met uitersten en verschillen waarachter geloof en levenswijsheden schuilgaan. Want in India gaan voeding en spiritualiteit hand in hand.
De Indiase keuken kent echter een grote gemene deler: het gebruik van kruiden en specerijen. Een snufje meer of minder kan een gerecht een totaal andere smaak geven. De recepten in dit boek zijn een kennismaking met al die diverse geuren en smaken, verpakt in chutneys en curry’s, raita’s en dal-gerechten. Tijdens het koken ontdek je de magie van het kruiden mengen en raak je ongetwijfeld in de ban van deze exotische keuken.
De Indiase keuken kent echter een grote gemene deler: het gebruik van kruiden en specerijen. Een snufje meer of minder kan een gerecht een totaal andere smaak geven. De recepten in dit boek zijn een kennismaking met al die diverse geuren en smaken, verpakt in chutneys en curry’s, raita’s en dal-gerechten. Tijdens het koken ontdek je de magie van het kruiden mengen en raak je ongetwijfeld in de ban van deze exotische keuken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- S. de Clercq
- Uitgever
- Caplan Publishing B.V.
- ISBN
- 9789087240066
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- December 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 160