Interim management

het vak

Prijs € 44,50

Uitverkocht

Hardback | Januari 2000 | X

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"De laatste jaren is bij interim management het accent meer komen te liggen op de commercialisering binnen de branche én te weinig op de inhoudelijke ontwikkeling van het échte vak. Dit komt onder meer door de explosieve groei van het aantal opdrachten en het aantal directeuren en managers die het interim management vak willen beoefenen. Het zijn voornamelijk deze twee tendensen die een verdere professionalisering en profilering van het vak noodzakelijk maken. Interim management is, in historisch perspectief, een relatief jong vakgebied dat aan de vooravond staat van een noodzakelijke versterkende professionalisering. Dit stelt dr. ing. Jacques J.A.M. Reijniers MBA 1951 bij de introductie van zijn meest recente boek: ‘Interim Management: het vak’.De essentiële elementen van het vak worden beschreven door deskundigen vanuit verschillende invalshoeken. Het boek beschrijft op welke inhoudelijke wijze - volgens het 3C-model - de rol van interim manager in de praktijk uitgevoerd dient te worden. Ook worden toekomstige ontwikkelingen van en in het vak beschreven.Het boek biedt een verdiepende en praktische leidraad voor elke (aankomende) professionele interim manager, elke (potentiële) opdrachtgever en iedere belangstellende in het vak van interim manager."

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023235385
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Beschrijving

"De laatste jaren is bij interim management het accent meer komen te liggen op de commercialisering binnen de branche én te weinig op de inhoudelijke ontwikkeling van het échte vak. Dit komt onder meer door de explosieve groei van het aantal opdrachten en het aantal directeuren en managers die het interim management vak willen beoefenen. Het zijn voornamelijk deze twee tendensen die een verdere professionalisering en profilering van het vak noodzakelijk maken. Interim management is, in historisch perspectief, een relatief jong vakgebied dat aan de vooravond staat van een noodzakelijke versterkende professionalisering. Dit stelt dr. ing. Jacques J.A.M. Reijniers MBA 1951 bij de introductie van zijn meest recente boek: ‘Interim Management: het vak’.

De essentiële elementen van het vak worden beschreven door deskundigen vanuit verschillende invalshoeken. Het boek beschrijft op welke inhoudelijke wijze - volgens het 3C-model - de rol van interim manager in de praktijk uitgevoerd dient te worden. Ook worden toekomstige ontwikkelingen van en in het vak beschreven.

Het boek biedt een verdiepende en praktische leidraad voor elke (aankomende) professionele interim manager, elke (potentiële) opdrachtgever en iedere belangstellende in het vak van interim manager."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023235385
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht