Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Paperback | Oktober 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Uitgever
- Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
- ISBN
- 9789461561343
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 240
Beschrijving
Steeds meer mensen zijn parttime vegetariër. Ze kiezen bewust om nog maar een paar keer per week vlees te eten, of koken liever met (duurzaam gevangen) vis. Omdat het beter is voor milieu en gezondheid, en je ook met groente eindeloos kunt variëren.
No-nonsense glossy JAN Magazine besteedt regelmatig aandacht aan een duurzame, gezonde en verantwoorde levensstijl. Volgens het idee van bewust leven. De eenvoudige keuken van JAN is ook gewoon ontzettend lekker en verleidelijk.
De allerbeste recepten 'zonder vlees' uit JAN Magazine zijn nu verzameld in dit mooi vormgegeven en aantrekkelijk gefotografeerde kookboek.
Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
- ISBN
- 9789461561343
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 240