Keukenhandboek snijtechnieken

technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren, uitbenen

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Marianne Lumb

Hardback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept ? als je weet welk mes je voor welke taak moet gebruiken en hoe je het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of je nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe je met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt. Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken. Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt. Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond ? met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marianne Lumb
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302291
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept ? als je weet welk mes je voor welke taak moet gebruiken en hoe je het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of je nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe je met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt. Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.

Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond ? met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marianne Lumb
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302291
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht