Kielse kookkunst

Prijs € 8,00

Uitverkocht

B. Klein

Paperback | Januari 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nog elke dag horen we het, of roepen het ondertussen zelf. De ene dag is het lekker, de andere dag niet te vreten. Eén ding is zeker: we doen het elke dag, tot drie keer toe. Waar mensen samen eten, ontstaan verhalen. Wij hebben ze voor u verzameld. Het beste uit de rijke Kielse wereldkeuken in één boek. Acteur Bart Klein en vormgever Andy Huysmans doorkruisten in de lente van 2002 het roemruchte Antwerpse district Kiel. Op vraag van Cultuurcentrum De Kern verzamelden ze straffe eetverhalen, spannende gerechten en onverwachte recepten. De beste resultaten van deze zoektocht zijn verzameld in dit kookboek. Omdat je elkaar nergens beter leert kennen dan rond een tafel. En omdat het Kiel wat veelkleurigheid en veelsmakerigheid niet te overtreffen is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Klein
Uitgever
Epo, Uitgeverij
ISBN
9789064452666
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61

Beschrijving

Nog elke dag horen we het, of roepen het ondertussen zelf. De ene dag is het lekker, de andere dag niet te vreten. Eén ding is zeker: we doen het elke dag, tot drie keer toe. Waar mensen samen eten, ontstaan verhalen. Wij hebben ze voor u verzameld. Het beste uit de rijke Kielse wereldkeuken in één boek.

Acteur Bart Klein en vormgever Andy Huysmans doorkruisten in de lente van 2002 het roemruchte Antwerpse district Kiel. Op vraag van Cultuurcentrum De Kern verzamelden ze straffe eetverhalen, spannende gerechten en onverwachte recepten. De beste resultaten van deze zoektocht zijn verzameld in dit kookboek. Omdat je elkaar nergens beter leert kennen dan rond een tafel. En omdat het Kiel wat veelkleurigheid en veelsmakerigheid niet te overtreffen is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Klein
Uitgever
Epo, Uitgeverij
ISBN
9789064452666
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht