€ 19,95 | ||
Prijs | € 14,95 |
Uitverkocht
Paperback | Augustus 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Anna-Gretha Visser
- Uitgever
- SteviJa Natuurlijk
- ISBN
- 9789081568913
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Augustus 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 110
Beschrijving
Met dit revolutionaire basiskookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt. Stevia Rebaudiana Bertoni, het zoetste plantje ter wereld, komt oorspronkelijk uit Paraquay waar het al meer dan 1500 jaar wordt gebruikt als zoetstof. Stevia maakt zich momenteel ook bekend aan de rest van de wereld. Stevia heeft, zoals dit boek laat zien, vele toepassingen.
Van de auteur: "Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen voor mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig! Ik was geschokt toen ik ergens las dat suiker helemaal geen voedingswaarde geeft aan ons lichaam. Het heeft me veel bezig gehouden. We zijn allemaal grootgebracht met de suikerpot op tafel en gebruiken per jaar ongeveer veertig kilogram suiker per persoon. Suiker heeft als eigenschap dat het snel wordt opgenomen in het bloed. Hierdoor voel je je dan vermoeid en wil je onbewust meer suiker. Een vicieuze cirkel dus.
Dit is waarom ik SteviJa Zoetpoeder® samen met dit basis kookboek in een soort ‘suikerpot’-verpakking op de markt breng. Zet SteviJa Zoetpoeder® op tafel en introduceer thuis ‘De nieuwe generatie suiker’, dus zonder de nadelige effecten!"
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Anna-Gretha Visser
- Uitgever
- SteviJa Natuurlijk
- ISBN
- 9789081568913
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Augustus 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 110