Koken & Bakken met Stevia

€ 19,95
Prijs € 14,95

Uitverkocht

Anna-Gretha Visser

Paperback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met dit revolutionaire basiskookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt. Stevia Rebaudiana Bertoni, het zoetste plantje ter wereld, komt oorspronkelijk uit Paraquay waar het al meer dan 1500 jaar wordt gebruikt als zoetstof. Stevia maakt zich momenteel ook bekend aan de rest van de wereld. Stevia heeft, zoals dit boek laat zien, vele toepassingen. Van de auteur: "Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen voor mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig! Ik was geschokt toen ik ergens las dat suiker helemaal geen voedingswaarde geeft aan ons lichaam. Het heeft me veel bezig gehouden. We zijn allemaal grootgebracht met de suikerpot op tafel en gebruiken per jaar ongeveer veertig kilogram suiker per persoon. Suiker heeft als eigenschap dat het snel wordt opgenomen in het bloed. Hierdoor voel je je dan vermoeid en wil je onbewust meer suiker. Een vicieuze cirkel dus. Dit is waarom ik SteviJa Zoetpoeder® samen met dit basis kookboek in een soort ‘suikerpot’-verpakking op de markt breng. Zet SteviJa Zoetpoeder® op tafel en introduceer thuis ‘De nieuwe generatie suiker’, dus zonder de nadelige effecten!"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna-Gretha Visser
Uitgever
SteviJa Natuurlijk
ISBN
9789081568913
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Beschrijving

Met dit revolutionaire basiskookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt. Stevia Rebaudiana Bertoni, het zoetste plantje ter wereld, komt oorspronkelijk uit Paraquay waar het al meer dan 1500 jaar wordt gebruikt als zoetstof. Stevia maakt zich momenteel ook bekend aan de rest van de wereld. Stevia heeft, zoals dit boek laat zien, vele toepassingen.

Van de auteur: "Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen voor mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig! Ik was geschokt toen ik ergens las dat suiker helemaal geen voedingswaarde geeft aan ons lichaam. Het heeft me veel bezig gehouden. We zijn allemaal grootgebracht met de suikerpot op tafel en gebruiken per jaar ongeveer veertig kilogram suiker per persoon. Suiker heeft als eigenschap dat het snel wordt opgenomen in het bloed. Hierdoor voel je je dan vermoeid en wil je onbewust meer suiker. Een vicieuze cirkel dus.

Dit is waarom ik SteviJa Zoetpoeder® samen met dit basis kookboek in een soort ‘suikerpot’-verpakking op de markt breng. Zet SteviJa Zoetpoeder® op tafel en introduceer thuis ‘De nieuwe generatie suiker’, dus zonder de nadelige effecten!"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna-Gretha Visser
Uitgever
SteviJa Natuurlijk
ISBN
9789081568913
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht