Koken - Het Ter Duinen Handboek (E-boek - ePub-formaat) (e-Book)

Prijs € 31,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hotelschool Ter Duinen VZW

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hotelschool Ter Duinen VZW
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401420242
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
24919548 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
482

Beschrijving

Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hotelschool Ter Duinen VZW
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401420242
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
24919548 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
482

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht