Koken zonder gluten

glutenvrije recepten voor elke dag; de gastronomische school ter groene poorte

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Kris Baeckelandt, Christophe Breye, Wim Cleenwerck, Marleen de Naeyer

Paperback | Mei 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het basiskookboek voor glutenvrije voedingDagelijks koken zonder glutenis een uitdaging voor steeds meer mensen. Koken zonder gluten reikt tal van recepten en tips aan.Meer en meer mensen lijden aan glutenintolerantie. Voor hen zijn niet alleengewoon brood, taartjes en gebak uit den boze; bij elke maaltijd worden ze geconfronteerd met gluten in de voeding. Enkele leerkrachten van de Gastronomische School Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen de handen in elkaar om dit basiskookboek te maken. Niet alleen met recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten. Glutenvrije recepten, van klassiekers tot originele toppers. Met tal van waardevolle tips. Voor een steeds groeiende doelgroepGastronomische School Ter Groene Poorte (Brugge) is een van de topgastronomiescholen in België en bracht verschillende sterrenchefs voort onder wie Gert De Mangeleer (Hertog Jan) en Sergio Herman (PureC).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kris Baeckelandt, Christophe Breye, Wim Cleenwerck, Marleen de Naeyer
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415750
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131

Beschrijving

Het basiskookboek voor glutenvrije voeding
Dagelijks koken zonder glutenis een uitdaging voor steeds meer mensen. Koken zonder gluten reikt tal van recepten en tips aan.
Meer en meer mensen lijden aan glutenintolerantie. Voor hen zijn niet alleen
gewoon brood, taartjes en gebak uit den boze; bij elke maaltijd worden ze geconfronteerd met gluten in de voeding. Enkele leerkrachten van de Gastronomische School Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen de handen in elkaar om dit basiskookboek te maken. Niet alleen met recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten. Glutenvrije recepten, van klassiekers tot originele toppers. Met tal van waardevolle tips. Voor een steeds groeiende doelgroep

Gastronomische School Ter Groene Poorte (Brugge) is een van de topgastronomiescholen in België en bracht verschillende sterrenchefs voort onder wie Gert De Mangeleer (Hertog Jan) en Sergio Herman (PureC).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kris Baeckelandt, Christophe Breye, Wim Cleenwerck, Marleen de Naeyer
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415750
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht