Kookbijbel

Het ene recept leidt naar het andere

Prijs € 45,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Niki Segnit

Hardback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit ingenieuze kookboek is het resultaat van zeven jaar uitvoerig experimenteren en heeft geleid tot een ongeëvenaard origineel werk over koken. Niki Segnit oogstte in 2010 internationaal veel lof en succes met De smaakbijbel. In haar Kookbijbel gaat ze nog verder: deze keer gidst Segnit lezers niet van smaak naar smaak, maar van recept naar recept. Zo opent ze het hoofdstuk over brood met een basisrecept en leidt ze de lezer via flatbreads, focaccia’s en scones naar pistolets, brioches en rumtaartjes. Wie inziet hoe het ene gerecht voortkomt uit het andere, kan vervolgens gemakkelijk uit de losse pols een broodvariant bereiden. Onderweg toont Segnit ook hoe je zelf kunt spelen met de recepten en tovert ze platte broden om tot Japanse ni-hachi of Indiase missi roti en maakt ze van een brioche in een handomdraai een verrukkelijke pane al formaggio of praline. Door de rijkdom aan recepten en zijn ongeëvenaarde originaliteit is de Kookbijbel een boek dat alle andere kookboeken overbodig zou kunnen maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Niki Segnit
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460582363
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Beschrijving

Dit ingenieuze kookboek is het resultaat van zeven jaar uitvoerig experimenteren en heeft geleid tot een ongeëvenaard origineel werk over koken. Niki Segnit oogstte in 2010 internationaal veel lof en succes met De smaakbijbel. In haar Kookbijbel gaat ze nog verder: deze keer gidst Segnit lezers niet van smaak naar smaak, maar van recept naar recept. Zo opent ze het hoofdstuk over brood met een basisrecept en leidt ze de lezer via flatbreads, focaccia’s en scones naar pistolets, brioches en rumtaartjes. Wie inziet hoe het ene gerecht voortkomt uit het andere, kan vervolgens gemakkelijk uit de losse pols een broodvariant bereiden. Onderweg toont Segnit ook hoe je zelf kunt spelen met de recepten en tovert ze platte broden om tot Japanse ni-hachi of Indiase missi roti en maakt ze van een brioche in een handomdraai een verrukkelijke pane al formaggio of praline. Door de rijkdom aan recepten en zijn ongeëvenaarde originaliteit is de Kookbijbel een boek dat alle andere kookboeken overbodig zou kunnen maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Niki Segnit
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460582363
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht