Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Hardback | November 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Met een voorwoord van Carlo Petrini, oprichter en voorzitter van Slow FoodAnnette van Ruitenburg is een culinaire duizendpoot. Zij is initiatiefnemer en voorzitter van Slow Food Texel en schreef eerder al succesvolle kookboeken samen met fotografe Ruth de Ruwe, onder andere over vergeten groenten en over Texel en de andere Waddeneilanden. René Zanderink is bioloog en journalist. Hij adviseert over (agro)biodiversiteit en is lid van de commissie Ark van de Smaak van Slow Food Nederland.
Specificaties
- Auteur
- Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Elsje Bruijnesteijn
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers
- ISBN
- 9789059564893
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 432
Beschrijving
Met een voorwoord van Carlo Petrini, oprichter en voorzitter van Slow Food
Annette van Ruitenburg is een culinaire duizendpoot. Zij is initiatiefnemer en voorzitter van Slow Food Texel en schreef eerder al succesvolle kookboeken samen met fotografe Ruth de Ruwe, onder andere over vergeten groenten en over Texel en de andere Waddeneilanden. René Zanderink is bioloog en journalist. Hij adviseert over (agro)biodiversiteit en is lid van de commissie Ark van de Smaak van Slow Food Nederland.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Elsje Bruijnesteijn
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers
- ISBN
- 9789059564893
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 432