Macaron

maak ze zelf

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Christophe Felder

Hardback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Macaron - Maak ze zelfChristophe Felder, de prins van de patisserie en de koning van de pedagogie, onthult in dit boek al zijn trucjes en geheimen om perfecte macarons te bakken: stap voor stap, duidelijk en precies, met foto's van de verschillende stadia, lijsten met basisingrediënten, baktijden, keukengerei, enz. Christophe Felder heeft met dit boek een droom verwezenlijkt voor iedere liefhebber van macarons. 100 recepten voor zoete en hartige, klassieke engastronomische macarons, een feest van smaken: chocolade, vanille, koffie, pistache, rozen, karamel, kokos, munt, drop, kastanje, aardbeien, zwarte bessen, bramen, meloen, appelkaramel, frambozen, anijs, cheesecake, abrikozen, wortel, mosterd, zoete aardappel, ham, bietjes, balsamicoazijn, foie gras... En nu is het uw beurt: maak ze zelf, die macarons!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christophe Felder
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048307593
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Macaron - Maak ze zelf

Christophe Felder, de prins van de patisserie en de koning van de pedagogie, onthult in dit boek al zijn trucjes en geheimen om perfecte macarons te bakken: stap voor stap, duidelijk en precies, met foto's van de verschillende stadia, lijsten met basisingrediënten, baktijden, keukengerei, enz.

Christophe Felder heeft met dit boek een droom verwezenlijkt voor iedere liefhebber van macarons. 100 recepten voor zoete en hartige, klassieke en
gastronomische macarons, een feest van smaken: chocolade, vanille, koffie,
pistache, rozen, karamel, kokos, munt, drop, kastanje, aardbeien, zwarte
bessen, bramen, meloen, appelkaramel, frambozen, anijs, cheesecake,
abrikozen, wortel, mosterd, zoete aardappel, ham, bietjes, balsamicoazijn,
foie gras... En nu is het uw beurt: maak ze zelf, die macarons!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christophe Felder
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048307593
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht