Moderne kunst desserts

recepten voor taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken

Prijs € 29,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Caitlin Freeman

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. <i>Eat Your Art Out!</i> Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Caitlin Freeman
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896278
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. <i>Eat Your Art Out!</i> Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Caitlin Freeman
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896278
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht