Niven 80/20

80 procent groenten / 20 procent vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Niven Kunz, Felicia Alberding

Hardback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat goed is komt snel. Niven Kunz is nog maar 32 jaar, maar al ruim acht jaar in het bezit van een Michelin-ster. In Nivens keuken draait alles om groente. Het seizoen en het marktaanbod bepalen het menu. Inspiratie haalt hij uit zijn eigen 'achtertuin': het Groente Hart en het Westland. Zijn kookstijl is licht en zijn gerechten bestaan voor 80% uit groenten en voor 20% uit eiwitten (vlees of vis). Deze 80/20-filosofie is helder én logisch; koken met groenten als basis geeft hem nog meer inspiratie dan het koken van een mooi stuk vlees of vis alleen. Niven bewijst dat koken met groenten in de hoofd-in plaats van bijrol alles behalve saai is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Niven Kunz, Felicia Alberding
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048818969
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat goed is komt snel. Niven Kunz is nog maar 32 jaar, maar al ruim acht jaar in het bezit van een Michelin-ster. In Nivens keuken draait alles om groente. Het seizoen en het marktaanbod bepalen het menu. Inspiratie haalt hij uit zijn eigen 'achtertuin': het Groente Hart en het Westland. Zijn kookstijl is licht en zijn gerechten bestaan voor 80% uit groenten en voor 20% uit eiwitten (vlees of vis). Deze 80/20-filosofie is helder én logisch; koken met groenten als basis geeft hem nog meer inspiratie dan het koken van een mooi stuk vlees of vis alleen. Niven bewijst dat koken met groenten in de hoofd-
in plaats van bijrol alles behalve saai is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Niven Kunz, Felicia Alberding
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048818969
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht