Op zoek naar de Perfectie 2

nieuw leven voor klassieke gerechten

€ 39,95
Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

H. Blumenthal

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heston Blumenthal is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij heeft naam gemaakt met originele en volgens sommige bizarre creaties zoals Slakkenpap met in stikstof geklutst ei & baconroomijs in zijn internationaal vermaarde restaurant de Fat Duck. Maar Heston besloot dat het tijd was om terug te gaan naar zijn wortels en zijn creatieve taltent te richten op het heruitvinden van een aantal vertrouwde maar vaak slecht bereide gerechten. In deel twee geeft hij nu zijn fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed. Hij maakt een reis terug in de tijd op zoek naar de ontwikkeling van de trifle. Heston probeert via gesprekken met deskundigen en op basis van zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken uit te vinden wat nu precies de perfecte versie is van deze favoriete gerechten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Blumenthal
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789073191563
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Heston Blumenthal is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij heeft naam gemaakt met originele en volgens sommige bizarre creaties zoals Slakkenpap met in stikstof geklutst ei & baconroomijs in zijn internationaal vermaarde restaurant de Fat Duck. Maar Heston besloot dat het tijd was om terug te gaan naar zijn wortels en zijn creatieve taltent te richten op het heruitvinden van een aantal vertrouwde maar vaak slecht bereide gerechten. In deel twee geeft hij nu zijn fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.
Hij maakt een reis terug in de tijd op zoek naar de ontwikkeling van de trifle. Heston probeert via gesprekken met deskundigen en op basis van zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken uit te vinden wat nu precies de perfecte versie is van deze favoriete gerechten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Blumenthal
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789073191563
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht