Over rook - het handboek voor koud en warm roken

het handboek voor warm en koud roken

Prijs € 27,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Meneer Wateetons

Hardback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ultiem handboek over koud en warm roken. In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen koud en warm roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen de eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je deze laat smeulen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.Naast deze gedegen smokescience leer je in 'Over rook' ook hoe je bijvoorbeeld zelf een koudroker in elkaar knutselt van een koffieblik en een aquariumpomp. De tientallen recepten zijn veelzijdig; van klassiekers als gerookt ontbijtspek, paling en Amsterdamse ossenworst tot gerookte mozzarella, paprikapoeder en zelfs gerookte dranken.Met voorwoord en ook recepten van Jonnie en Thérèse Boer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430977
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Ultiem handboek over koud en warm roken.

In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen koud en warm roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen de eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je deze laat smeulen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.

Naast deze gedegen smokescience leer je in 'Over rook' ook hoe je bijvoorbeeld zelf een koudroker in elkaar knutselt van een koffieblik en een aquariumpomp. De tientallen recepten zijn veelzijdig; van klassiekers als gerookt ontbijtspek, paling en Amsterdamse ossenworst tot gerookte mozzarella, paprikapoeder en zelfs gerookte dranken.

Met voorwoord en ook recepten van Jonnie en Thérèse Boer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430977
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht