Over rot

het geactualiseerde handboek voor fermenteren

Prijs € 32,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Meneer Wateetons

Hardback | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Must have: geactualiseerde editie van Over rot. Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer uit je huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus. Bovendien komen korte fermentaties meer aan bod en wordt het maken van vegan yoghurt- en vegan kaasvarianten uitgebreid behandeld. Met veel aandacht voor lacto-fermentatie van fruit, talloze variaties in het maken van (hot) sauces, kombucha en azijnen is de geactualiseerde editie van Over Rot meer dan compleet. Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Over Rot is vlot en met humor geschreven en bejubeld in de pers. Over Rot wordt beschouwd als hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren: grondig met stap voor stap uitleg, inclusief originele en smakelijke receptuur. Bovendien leert Meneer Wateetons hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461432162
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Must have: geactualiseerde editie van Over rot. Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer uit je huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus. Bovendien komen korte fermentaties meer aan bod en wordt het maken van vegan yoghurt- en vegan kaasvarianten uitgebreid behandeld. Met veel aandacht voor lacto-fermentatie van fruit, talloze variaties in het maken van (hot) sauces, kombucha en azijnen is de geactualiseerde editie van Over Rot meer dan compleet. Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Over Rot is vlot en met humor geschreven en bejubeld in de pers. Over Rot wordt beschouwd als hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren: grondig met stap voor stap uitleg, inclusief originele en smakelijke receptuur. Bovendien leert Meneer Wateetons hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461432162
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht