Paard

het schandaal, de feiten en 33 recepten

Prijs € 8,95

Uitverkocht

Karin Amstutz, Onno Kleyn, Onno H. Kleyn

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al tijdenlang doet de fraudezaak rondom paardenvlees elke dag nieuw stof opwaaien - en het einde is nog niet in zicht. Maar het eten van paardenvlees kent ook veel voordelen. Paardenvlees steekt qua voedingswaarde met kop en schouders boven andere vleessoorten uit. En het is ook nog eens heel mager. De Italianen zijn dol op paardenvlees; bij inwoners van een klein Polynesisch eiland is het een onovertroffen delicatesse en een Engelsman met honger zegt: 'I could eat a horse'. Maar dat doet hij dan weer niet. Waarom? Dat leest u in dit boekje. Geniet van de gastronomische ontdekkingsreis met de recepten en wijntips van culinair expert Onno Kleyn en de vele wetenswaardigheden rondom het paard, opgetekend door journaliste Karin Amstutz.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karin Amstutz, Onno Kleyn, Onno H. Kleyn
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059565005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

Al tijdenlang doet de fraudezaak rondom paardenvlees elke dag nieuw stof opwaaien - en het einde is nog niet in zicht. Maar het eten van paardenvlees kent ook veel voordelen. Paardenvlees steekt qua voedingswaarde met kop en schouders boven andere vleessoorten uit. En het is ook nog eens heel mager.

De Italianen zijn dol op paardenvlees; bij inwoners van een klein Polynesisch eiland is het een onovertroffen delicatesse en een Engelsman met honger zegt: 'I could eat a horse'. Maar dat doet hij dan weer niet.
Waarom? Dat leest u in dit boekje. Geniet van de gastronomische ontdekkingsreis met de recepten en wijntips van culinair expert Onno Kleyn en de vele wetenswaardigheden rondom het paard, opgetekend door journaliste Karin Amstutz.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karin Amstutz, Onno Kleyn, Onno H. Kleyn
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059565005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht