Pasta!

Prijs € 6,95

Uitverkocht

Hardback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pasta - bij het horen van het woord loopt het water al in de mond en wanen we ons op een Italiaans terras. De échte pasta wordt gemaakt van harde tarwe, ook wel durumtarwe genoemd. Deze tarwe wordt fijngemalen en is zelfs dan ietwat korrelig. Hierdoor blijft de pasta na het al dente koken stevig. Pasta is unlimited. Alleen al door de soorten die verkrijgbaar zijn: spaghetti, macaroni, linguine, tagliatelle, ravioli, tortellini, fusilli, farfalle, penne en ga zo maar door. Dan hebben we het nog niet eens gehad over al die lekkere pastasauzen, al dan niet in combinatie met vlees of vis. In dit boek vind je recepten als pasta met knoflookolie en gamba's, ravioli met ricotta en spinazie, cannelloni met prei en garnalen, pasta pesto, lasagne en penne met voorjaarsgroenten. Het is een greep uit de heerlijke combinaties van pasta, waarbij elke hap opnieuw de Italiaanse zon in huis haalt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ImageBooks/Allmedia
ISBN
9789059644861
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
46

Beschrijving

Pasta - bij het horen van het woord loopt het water al in de mond en wanen we ons op een Italiaans terras. De échte pasta wordt gemaakt van harde tarwe, ook wel durumtarwe genoemd. Deze tarwe wordt fijngemalen en is zelfs dan ietwat korrelig. Hierdoor blijft de pasta na het al dente koken stevig. Pasta is unlimited. Alleen al door de soorten die verkrijgbaar zijn: spaghetti, macaroni, linguine, tagliatelle, ravioli, tortellini, fusilli, farfalle, penne en ga zo maar door. Dan hebben we het nog niet eens gehad over al die lekkere pastasauzen, al dan niet in combinatie met vlees of vis. In dit boek vind je recepten als pasta met knoflookolie en gamba's, ravioli met ricotta en spinazie, cannelloni met prei en garnalen, pasta pesto, lasagne en penne met voorjaarsgroenten. Het is een greep uit de heerlijke combinaties van pasta, waarbij elke hap opnieuw de Italiaanse zon in huis haalt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ImageBooks/Allmedia
ISBN
9789059644861
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
46

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht