Patisserie en een ander fijn gebak

Prijs € 29,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Eddie Benghanem

Hardback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

* In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade... * Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.* Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint bij een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg... en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef. * Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker.* Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto's: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, Saint-Honoré, aardbeienbiscuit met hazelnoten en witte chocolade, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen...Begin bij de basis, perfectioneer je gebak en word stap voor stap een meesterpatissier.Voortaan heeft patisserie geen geheimen meer voor jou.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eddie Benghanem
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022334461
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
580

Beschrijving

* In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade...
* Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.
* Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint bij een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg... en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef.
* Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker.
* Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto's: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, Saint-Honoré, aardbeienbiscuit met hazelnoten en witte chocolade, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen...
Begin bij de basis, perfectioneer je gebak en word stap voor stap een meesterpatissier.
Voortaan heeft patisserie geen geheimen meer voor jou.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eddie Benghanem
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022334461
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
580

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht