Perfecte pralines 4

smaken creeren en ontdekken

Prijs € 59,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jean-Pierre Wybauw

Hardback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 4 in de Perfecte Pralines-reeksMeer dan 40.000 ex. verkocht van 'Perfecte Pralines' en 'Chocolade Decoraties'In zijn nieuwe chocoladeboek gaat Jean-Pierre Wybauw, Mr. Chocolate, vooral in op smaak en het ontwikkelen van eigen creaties. In dit prachtig geïllustreerde boek bespreekt Jean-Pierre Wybauw in begrijpelijke taal de meest gebruikte smaakstoffen bij pralines, en legt hij uit hoe ze te combineren en welke weerslag ze hebben op de kwaliteit van pralines. In een tweede deel komen tal van suggesties aan bod om zelf pralines te ontwikkelen. De foto's van de Turkse topfotograaf Serdar Tanyeli zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen. Van dé chocolade-autoriteit Jean-Pierrre Wybauw. Onontbeerlijk in de keuken van elke chocoladefan. Met gedetailleerde uitleg,zinnenprikkelende beelden en heldere vormgeving.Jean-Pierre Wybauw alias Mister Chocolate is internationaal consultant in chocolade- en suikerverwerking. Hij reist de wereld rond voor het geven van cursussen, lezingen en demonstraties in chocoladebewerking.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jean-Pierre Wybauw
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401414418
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Deel 4 in de Perfecte Pralines-reeks

Meer dan 40.000 ex. verkocht van 'Perfecte Pralines' en 'Chocolade Decoraties'
In zijn nieuwe chocoladeboek gaat Jean-Pierre Wybauw, Mr. Chocolate, vooral in op smaak en het ontwikkelen van eigen creaties. In dit prachtig geïllustreerde boek bespreekt Jean-Pierre Wybauw in begrijpelijke taal de meest gebruikte smaakstoffen bij pralines, en legt hij uit hoe ze te combineren en welke weerslag ze hebben op de kwaliteit van pralines. In een tweede deel komen tal van suggesties aan bod om zelf pralines te ontwikkelen. De foto's van de Turkse topfotograaf Serdar Tanyeli zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen. Van dé chocolade-autoriteit Jean-Pierrre Wybauw. Onontbeerlijk in de keuken van elke chocoladefan. Met gedetailleerde uitleg,
zinnenprikkelende beelden en heldere vormgeving.

Jean-Pierre Wybauw alias Mister Chocolate is internationaal consultant in chocolade- en suikerverwerking. Hij reist de wereld rond voor het geven van cursussen, lezingen en demonstraties in chocoladebewerking.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jean-Pierre Wybauw
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401414418
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht