Planet BBQ

60 landen - 309 recepten - 600 foto's

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Steven Raichlen

Hardback | Maart 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Barbecue-goeroe Steven Raichlen reisde de afgelopen vijf jaar de wereld rond op zoek naar originele, nieuwe, inspirerende en vooral smakelijke barbecuegerechten. Zijn zoektocht bracht hem op de meest exotische plaatsen. Hier ging hij, met hulp van de plaatselijke bevolking, op zoek naar de lokale, authentieke receptuur. Zijn zoektocht bracht hem uiteindelijk naar zestig landen, waar hij ruim 300 recepten opdeed. Over de auteurSteven Raichlen (geboren op 11 maart 1953 te Nagoya, Japan) groeide op in Baltimore, Maryland, USA. Hij is studeerde onder andere aan Cordon Blue en aan La Varenne kookscholen. Steven Raichlen is auteur, journalist, tv-host en geeft kook-les. Er wordt wel gezegd dat Steven Raichlen het barbecueën opnieuw uitgevonden heeft. Van zijn Barbecue Bible serie kookboeken zijn wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Steven Raichlen is de oprichter van de Barbecue University, die drie-daagse, intensieve barbecue-cursussen aanbiedt. Steven Raichlen schreef voor onder andere The New York Times, National Geographic Traveler, Food and Wine, Bon Appetit en Hemispheres magazines. Hij kwam in vele televisieprogramma's zoals Good Morning America, The Today Show, CBS This Morning, Discovery Channel, Oprah, Regis & Kelly, The View and CNN. Met zijn boeken over barbecueën heeft Steven Raichlen diverse prijzen gewonnen.    

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steven Raichlen
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789061129899
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
638

Beschrijving

Barbecue-goeroe Steven Raichlen reisde de afgelopen vijf jaar de wereld rond op zoek naar originele, nieuwe, inspirerende en vooral smakelijke barbecuegerechten. Zijn zoektocht bracht hem op de meest exotische plaatsen. Hier ging hij, met hulp van de plaatselijke bevolking, op zoek naar de lokale, authentieke receptuur. Zijn zoektocht bracht hem uiteindelijk naar zestig landen, waar hij ruim 300 recepten opdeed.

Over de auteur
Steven Raichlen (geboren op 11 maart 1953 te Nagoya, Japan) groeide op in Baltimore, Maryland, USA. Hij is studeerde onder andere aan Cordon Blue en aan La Varenne kookscholen. Steven Raichlen is auteur, journalist, tv-host en geeft kook-les. Er wordt wel gezegd dat Steven Raichlen het barbecueën opnieuw uitgevonden heeft. Van zijn Barbecue Bible serie kookboeken zijn wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht.

Steven Raichlen is de oprichter van de Barbecue University, die drie-daagse, intensieve barbecue-cursussen aanbiedt.
Steven Raichlen schreef voor onder andere The New York Times, National Geographic Traveler, Food and Wine, Bon Appetit en Hemispheres magazines. Hij kwam in vele televisieprogramma's zoals Good Morning America, The Today Show, CBS This Morning, Discovery Channel, Oprah, Regis & Kelly, The View and CNN.

Met zijn boeken over barbecueën heeft Steven Raichlen diverse prijzen gewonnen.
 


 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steven Raichlen
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789061129899
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
638

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht