Plat préferé

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Jeroen Meus, Joost Tack

Hardback | Juli 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Jeroen Meus serveert dit najaar opnieuw het lievelingskostje van beroemdheden in Plat Préféré, zijn Belgische veelbekeken en verfrissend culinaire programma. Topkok Jeroen Meus gaat in het gelijknamige boek op zoek naar het favoriete gerecht van veertien fascinerende bekende figuren uit het recente verleden, van Roald Dahl en Freddie Mercury over Jacques Brel en Briek Schotte tot Louis de Funès en Salvador Dali. Wat was hun visie over koken, hoe zat het met hun eigen kooktalent en waarom hielden ze nu net van dat specifieke gerecht? Jeroen Meus verzamelt antwoord op al deze vragen, dompelt zich onder in hun leefwereld en bereidt uiteindelijk hun 'plat préféré' zelf, op een unieke locatie die nauw verband houdt met de iconen in kwestie. Met... meer dan 45 originele recepten om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een passionele en gastronomische ontdekkingsreis door België, Europa en zelfs Amerika.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Meus, Joost Tack
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020984804
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Beschrijving

Jeroen Meus serveert dit najaar opnieuw het lievelingskostje van beroemdheden in Plat Préféré, zijn Belgische veelbekeken en verfrissend culinaire programma.

Topkok Jeroen Meus gaat in het gelijknamige boek op zoek naar het favoriete gerecht van veertien fascinerende bekende figuren uit het recente verleden, van Roald Dahl en Freddie Mercury over Jacques Brel en Briek Schotte tot Louis de Funès en Salvador Dali. Wat was hun visie over koken, hoe zat het met hun eigen kooktalent en waarom hielden ze nu net van dat specifieke gerecht? Jeroen Meus verzamelt antwoord op al deze vragen, dompelt zich onder in hun leefwereld en bereidt uiteindelijk hun 'plat préféré' zelf, op een unieke locatie die nauw verband houdt met de iconen in kwestie.

Met... meer dan 45 originele recepten om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een passionele en gastronomische ontdekkingsreis door België, Europa en zelfs Amerika.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Meus, Joost Tack
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020984804
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht