Rauw eten in de Lage Landen

achtergrondinformatie, recepten en tips

Prijs € 25,50

Uitverkocht

Ria Simons

Hardback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rauw eten (of raw food) wordt ook in 'de Lage Landen' steeds populairder. Bij rauw eten wordt de voeding niet verhit boven de 45 °C. Alle enzymen, vitaminen en mineralen blijven behouden en werkzaam. De recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek houden rekening met de energiebehoefte van mensen in ons leefgebied en onze seizoenen. Er wordt veelal gewerkt met producten die dicht bij huis geproduceerd worden. Dit boek schetst een weg dwars door de rauwe keuken, waarbij al snel duidelijk wordt hoeveel voordelen en inspiratie de rauwe keuken biedt.- Meer dan 120 recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten- Toegespitst op de leefwijze in Nederland en België- Praktische tips voor het omschakelen naar de rauwe-voedingsstijlRia Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ria Simons
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151156
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Rauw eten (of raw food) wordt ook in 'de Lage Landen' steeds populairder. Bij rauw eten wordt de voeding niet verhit boven de 45 °C. Alle enzymen, vitaminen en mineralen blijven behouden en werkzaam. De recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek houden rekening met de energiebehoefte van mensen in ons leefgebied en onze seizoenen. Er wordt veelal gewerkt met producten die dicht bij huis geproduceerd worden. Dit boek schetst een weg dwars door de rauwe keuken, waarbij al snel duidelijk wordt hoeveel voordelen en inspiratie de rauwe keuken biedt.

- Meer dan 120 recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten
- Toegespitst op de leefwijze in Nederland en België
- Praktische tips voor het omschakelen naar de rauwe-voedingsstijl


Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ria Simons
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151156
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht