Stap-voor-stap kookboek

€ 24,50
Prijs € 14,95

Uitverkocht

Hardback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit nieuwe stap-voor-stapkookboek, ontwikkeld door The Good Housekeeping Institute, is een onmisbare kookgids. Het bevat tips, trucs en probleemoplossingen voor alle belangrijke kooktechnieken, van het trekken van perfecte bouillons en het maken van basissauzen tot de bereiding van vis, vlees en groenten. Van het bakken van niet te mislukken taarten tot puddings en brood. Het is een alles-in-eenhandleiding voor zowel beginnende als ervaren koks. Elk van de twintig eenvoudig te gebruiken hoofdstukken (waaronder Eieren, Vis en schelpdieren, Gevogelte en wild, Pasta en noedels, Gebak, Zoet en hartig brood, Chocolade, IJs, sorbets en koude gerechten, en Conserveren) begint met een deel met stap-voor-staptechnieken voorzien van duidelijke foto's die alle belangrijke vaardigheden die je nodig hebt laten zien. Daarna volgt een verzameling overheerlijke recepten met prachtige foto's waarin deze vaardigheden in de praktijk worden gebracht. Niet alleen geeft het boek waardevolle informatie over technieken, ook vind je basisinformatie over keukenbenodigdheden, bewaren in koelkast en diepvries, voedingsadviezen, tips voor gezondheid en hygiëne en een lijst met kooktermen. Meer dan 650 technieken en 400 verrukkelijke, drievoudig geteste recepten, een buitengewoon waardevolle keukengids en inspirerend kookboek, onmisbaar in elke keuken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059208117
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Beschrijving

Dit nieuwe stap-voor-stapkookboek, ontwikkeld door The Good Housekeeping Institute, is een onmisbare kookgids. Het bevat tips, trucs en probleemoplossingen voor alle belangrijke kooktechnieken, van het trekken van perfecte bouillons en het maken van basissauzen tot de bereiding van vis, vlees en groenten. Van het bakken van niet te mislukken taarten tot puddings en brood. Het is een alles-in-eenhandleiding voor zowel beginnende als ervaren koks. Elk van de twintig eenvoudig te gebruiken hoofdstukken (waaronder Eieren, Vis en schelpdieren, Gevogelte en wild, Pasta en noedels, Gebak, Zoet en hartig brood, Chocolade, IJs, sorbets en koude gerechten, en Conserveren) begint met een deel met stap-voor-staptechnieken voorzien van duidelijke foto's die alle belangrijke vaardigheden die je nodig hebt laten zien. Daarna volgt een verzameling overheerlijke recepten met prachtige foto's waarin deze vaardigheden in de praktijk worden gebracht. Niet alleen geeft het boek waardevolle informatie over technieken, ook vind je basisinformatie over keukenbenodigdheden, bewaren in koelkast en diepvries, voedingsadviezen, tips voor gezondheid en hygiëne en een lijst met kooktermen.

Meer dan 650 technieken en 400 verrukkelijke, drievoudig geteste recepten, een buitengewoon waardevolle keukengids en inspirerend kookboek, onmisbaar in elke keuken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059208117
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
464

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht