Sushi vernieuwend-anders

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Emi Kazuko

Hardback | September 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Japans eten is niet alleen voor restaurants bestemd. Het is heel leuk om zelf thuis te maken. Sushi vernieuwend - anders helpt je de sushihapjes maken die subtiel van smaak zijn en er schitterend uitzien. Sushi was het Japanse antwoord op de sandwich, perfecte hapjes voor allerlei gelegenheden. Sushi zijn nu overal ter wereld razend populair en ze zijn ideaal voor feestjes, hapjes voor de lunch of een picknick. Ze zijn heel divers en je kunt ze zowel simpel als heel verfijnd maken. De ingrediënten kunnen authentiek Japans zijn, of een voorbeeld van Fushion koken met ingrediënten uit andere landen en culturen. Nadat je een paar eenvoudige technieken hebt geleerd, zul je al de recepten in dit boek zonder problemen kunnen maken en ook je eigen favoriete ingrediënten kunnen gebruiken. Voor sushichefs is de aandacht voor vormen en kleuren en de afwerking van de sushi, even belangrijk als de versheid van de ingrediënten en de combinaties van smaken. Deze aandacht voor detail maakt sushi maken tot een waar genoegen en jij en je gasten zullen genieten van de prachtige gepresenteerde sushi. Maar je kunt je gasten ook laten kiezen uit verschillende vullingen en ze dan zelf met de hand sushi laten maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emi Kazuko
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Japans eten is niet alleen voor restaurants bestemd. Het is heel leuk om zelf thuis te maken. Sushi vernieuwend - anders helpt je de sushihapjes maken die subtiel van smaak zijn en er schitterend uitzien. Sushi was het Japanse antwoord op de sandwich, perfecte hapjes voor allerlei gelegenheden. Sushi zijn nu overal ter wereld razend populair en ze zijn ideaal voor feestjes, hapjes voor de lunch of een picknick. Ze zijn heel divers en je kunt ze zowel simpel als heel verfijnd maken. De ingrediënten kunnen authentiek Japans zijn, of een voorbeeld van Fushion koken met ingrediënten uit andere landen en culturen. Nadat je een paar eenvoudige technieken hebt geleerd, zul je al de recepten in dit boek zonder problemen kunnen maken en ook je eigen favoriete ingrediënten kunnen gebruiken. Voor sushichefs is de aandacht voor vormen en kleuren en de afwerking van de sushi, even belangrijk als de versheid van de ingrediënten en de combinaties van smaken. Deze aandacht voor detail maakt sushi maken tot een waar genoegen en jij en je gasten zullen genieten van de prachtige gepresenteerde sushi. Maar je kunt je gasten ook laten kiezen uit verschillende vullingen en ze dan zelf met de hand sushi laten maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emi Kazuko
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht