Tony le Duc

foof photography since 1985

Prijs € 45,00

Uitverkocht

Pieter Van Doveren, Johannes van Dam

Hardback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het oeuvre van Tony Le Duc, pionier op het vlak van de internationale food photography, bewijst dat foto's van groenten, varkenswangetjes of bouillabaisse een personal touch kunnen meekrijgen. Door te spelen met licht, kleur, textuur en intensiteit creëert hij heel eigen composities die flirten met de grens tussen fotografie en kunst. En net dat is de grote verdienste van Le Duc: hij verheft het reclamespel van opvallen en verleiden tot een zoektocht naar de essentie. In dit rijk geïllustreerde fotoboek vindt u een topselectie uit een kwarteeuw culinaire fotografie van zijn hand.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieter Van Doveren, Johannes van Dam
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020996265
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
199

Beschrijving

Het oeuvre van Tony Le Duc, pionier op het vlak van de internationale food photography, bewijst dat foto's van groenten, varkenswangetjes of bouillabaisse een personal touch kunnen meekrijgen. Door te spelen met licht, kleur, textuur en intensiteit creëert hij heel eigen composities die flirten met de grens tussen fotografie en kunst. En net dat is de grote verdienste van Le Duc: hij verheft het reclamespel van opvallen en verleiden tot een zoektocht naar de essentie. In dit rijk geïllustreerde fotoboek vindt u een topselectie uit een kwarteeuw culinaire fotografie van zijn hand.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieter Van Doveren, Johannes van Dam
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020996265
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
199

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht