Prijs | € 10,99 |
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hardback | September 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. Er is een scala aan houtsoorten die bovendien allemaal een specifiek eigen aroma geven. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren.
Specificaties
- Uitgever
- Bowls & Dishes
- ISBN
- 9789490561062
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. Er is een scala aan houtsoorten die bovendien allemaal een specifiek eigen aroma geven. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Bowls & Dishes
- ISBN
- 9789490561062
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96