Vis

lekker en licht

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Hardback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een viskookboek met ruim 250 heerlijke recepten en nuttige productinformatie. Vis is gezond, daar is tegenwoordig iedereen het over eens. Voedingsdeskundigen raden aan om twee keer per week vis te eten. Ook vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega-3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker. Dat blijkt ten overvloede uit Vis, lekker en licht. Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos varieren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen vis, schaal- en schelpdieren op veel manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, op de barbecue of in de wok... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis, lekker en licht. Naast de klassiekers als bouillabaisse, tong, paling in ‘t groen en paella vind je in dit viskookboek veel originele recepten, zoals gratin van victoriabaars en courgettes, zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus, lauwe salade van sint-jakobsvruchten of pittige gamba’s met mangodressing. Dankzij de prachtige receptfoto’s kunt u alvast het resultaat bekijken. Vis, lekker en licht is een ideaal kookboek voor wie meer met vis wil doen, voor wie gezond en lekker wil eten, voor wie op zoek is naar meer afwisseling in zijn menu, voor wie graag nieuwe kookidee opdoet. Kortom, dit kookboek hoort in elke keuken thuis. KAV-Praktische School geeft jaarlijks aan duizenden vrouwen cursussen waarin gezonde en gevarieerde voeding centraal staat. Van de Praktische School verschenen eerder de succesvolle titels Zuiders & oosters tafelen, Koken voor elke dag in de microgolfoven, Lekker koken en gezond vermageren en h basiskookboek Koken voor elke dag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002219405
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Een viskookboek met ruim 250 heerlijke recepten en nuttige productinformatie. Vis is gezond, daar is tegenwoordig iedereen het over eens. Voedingsdeskundigen raden aan om twee keer per week vis te eten. Ook vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega-3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker. Dat blijkt ten overvloede uit Vis, lekker en licht.
Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos varieren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen vis, schaal- en schelpdieren op veel manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, op de barbecue of in de wok... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis, lekker en licht. Naast de klassiekers als bouillabaisse, tong, paling in ‘t groen en paella vind je in dit viskookboek veel originele recepten, zoals gratin van victoriabaars en courgettes, zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus, lauwe salade van sint-jakobsvruchten of pittige gamba’s met mangodressing. Dankzij de prachtige receptfoto’s kunt u alvast het resultaat bekijken.
Vis, lekker en licht is een ideaal kookboek voor wie meer met vis wil doen, voor wie gezond en lekker wil eten, voor wie op zoek is naar meer afwisseling in zijn menu, voor wie graag nieuwe kookidee opdoet. Kortom, dit kookboek hoort in elke keuken thuis.
KAV-Praktische School geeft jaarlijks aan duizenden vrouwen cursussen waarin gezonde en gevarieerde voeding centraal staat. Van de Praktische School verschenen eerder de succesvolle titels Zuiders & oosters tafelen, Koken voor elke dag in de microgolfoven, Lekker koken en gezond vermageren en h basiskookboek Koken voor elke dag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002219405
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht