Prijs | € 15,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Gabriela Scolik
- Uitgever
- Terra
- ISBN
- 9789089896230
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Aan de slag in de keuken. <i>Zó doe je dat</i> is een revolutionaire handgids, die bijna zonder woorden maar wel met geweldige grafische afbeeldingen een stap voor stap aanpak geeft met honderden tips Wat heb je in de keuken nodig aan potten en pannen, messen, vorken en lepels, glaswerk. Servies, schotels en elektrische apparatuur. Hoe lang is iets houdbaar, hoeveel calorieën heb je nodig en hoeveel calorieën zitten er in het gerecht. Kruidenkennis en vitamine-weetjes. En daarna aan de slag: recepten zonder te koken en alles wat je moet koken, van een ei tot polenta. Roosteren, stoven, bakken, grillen, marineren en natuurlijk komt de bereiding van drankjes ook aan bod.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Gabriela Scolik
- Uitgever
- Terra
- ISBN
- 9789089896230
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256