Zo doe je dat: koken

spelenderwijs Chef-kok worden alle onmisbare, overbodige en best wel handige dingen die je echt moet kunnen

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Gabriela Scolik

Hardback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan de slag in de keuken. <i>Zó doe je dat</i> is een revolutionaire handgids, die bijna zonder woorden maar wel met geweldige grafische afbeeldingen een stap voor stap aanpak geeft met honderden tips Wat heb je in de keuken nodig aan potten en pannen, messen, vorken en lepels, glaswerk. Servies, schotels en elektrische apparatuur. Hoe lang is iets houdbaar, hoeveel calorieën heb je nodig en hoeveel calorieën zitten er in het gerecht. Kruidenkennis en vitamine-weetjes. En daarna aan de slag: recepten zonder te koken en alles wat je moet koken, van een ei tot polenta. Roosteren, stoven, bakken, grillen, marineren en natuurlijk komt de bereiding van drankjes ook aan bod.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gabriela Scolik
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896230
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Aan de slag in de keuken. <i>Zó doe je dat</i> is een revolutionaire handgids, die bijna zonder woorden maar wel met geweldige grafische afbeeldingen een stap voor stap aanpak geeft met honderden tips Wat heb je in de keuken nodig aan potten en pannen, messen, vorken en lepels, glaswerk. Servies, schotels en elektrische apparatuur. Hoe lang is iets houdbaar, hoeveel calorieën heb je nodig en hoeveel calorieën zitten er in het gerecht. Kruidenkennis en vitamine-weetjes. En daarna aan de slag: recepten zonder te koken en alles wat je moet koken, van een ei tot polenta. Roosteren, stoven, bakken, grillen, marineren en natuurlijk komt de bereiding van drankjes ook aan bod.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gabriela Scolik
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896230
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht