Arabia bij je thuis

Arabisch-Mediterrane recepten om te leren kennen

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Merijn Tol, Nadia Zerouali

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is arganolie? Waar koop je smen? Hoe ruikt oranjebloesemwater? En wat is het lekkerst met sumac? In Arabia bij je thuis leggen Merijn en Nadia alles uit over die typische Arabische ingrediënten: hoe je ze gebruikt en waar je ze kunt kopen. En die kennis brengen ze gelijk in praktijk, met sprookjesachtig simpele, heerlijke nieuwe gerechten in de bekende Merijn & Nadia-stijl! Denk aan linzensalade met knapperig brood, tahina en gekonfijte citroen of dadels gevuld met amandelspijs met granaatappelmelasse, rozenwater en oranjebloesem. Verleidelijke eenvoud! Met de watertandende fotografie van Sven Benjamins en de verleidelijke illustraties van Rosa Vitalie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Merijn Tol, Nadia Zerouali
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021552200
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Wat is arganolie? Waar koop je smen? Hoe ruikt oranjebloesemwater? En wat is het lekkerst met sumac? In Arabia bij je thuis leggen Merijn en Nadia alles uit over die typische Arabische ingrediënten: hoe je ze gebruikt en waar je ze kunt kopen. En die kennis brengen ze gelijk in praktijk, met sprookjesachtig simpele, heerlijke nieuwe gerechten in de bekende Merijn & Nadia-stijl!

Denk aan linzensalade met knapperig brood, tahina en gekonfijte citroen of dadels gevuld met amandelspijs met granaatappelmelasse, rozenwater en oranjebloesem. Verleidelijke eenvoud! Met de watertandende fotografie van Sven Benjamins en de verleidelijke illustraties van Rosa Vitalie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Merijn Tol, Nadia Zerouali
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021552200
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,95
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 29,95

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,95
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    29,95
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    19,95
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,95
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    39,95
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,95
  • Jamie in 15 minuten | Jamie Oliver (ISBN 9789021552767)
    29,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht