55 titels gevonden in Tot € 20 Paperback vanaf € 10,00
-
C. Hoffman
Op overtuigende wijze toont D'Adamo aan dat er een verband bestaat tussen iemands bloedgroep, zijn gevoeligheid voor bepaalde ziekten, vitaliteit, psychische gesteldheid, voeding en...
Meer
-
Amal Hanine
Deze prachtig geïllustreerde Marokkaanse kookgids bevat 92 recepten. U vindt hier heerlijke en kleurrijke gerechten met de bedwelmende en geraffineerde geuren en smaken van onze traditionele...
Meer
-
Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts
Het boek ‘Vlaai en ander Limburgs gebak’ van Wil en Netty Engels-Geurts is een everseller. Vanaf het verschijnen in 2002 gaan er jaarlijks vele exemplaren over de toonbanken, niet alleen in...
Meer
-
Anneke Bleeker
Anneke Bleeker, al ruim dertig jaar gediplomeerd bloemist, is zich de
laatste jaren gaan specialiseren op het gebied
van eetbare bloemen en planten, die in het
wild in de vrije natuur om ons...
Meer
-
Eva van Zeeland
Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het...
Meer
-
Anneke Bleeker
Anneke Bleeker heeft als doel om door middel van haar boeken, lezingenen wandelingen zoveel mogelijk mensen te inspireren, en open te staanvoor al die gewassen en kruiden die letterlijk 'in...
Meer
-
Anneke Bleeker
Dit boekje is nummer vier in de 'Nooit geweten ...' serie.
Elk deeltje beschrijft diverse gewassen en één soort is eruit gelicht; de naam is in de titel verwerkt en de foto staat op de...
Meer
-
-
Meijke van Herwijnen
"Ik krijg 's avonds na het eten altijd zo'n zin in iets zoets.""Ik heb geen tijd om gezond te leven.""Ik val niet af.""Als ik iets aangeboden krijg, eet ik het altijd op.""Als ik me...
Meer
-
Roos van Hoof
"Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden.Met de functie stoomontsappen maakt...
Meer
-
Onze lijn houdt ons voortdurend in de ban. Zowel ons uiterlijk als onze gezondheid varen wel bij het juiste gewicht. Toch lijkt het er op dat het ultieme dieet nog niet is ontdekt, want...
Meer
-
Christine Tobback, Kenny de Meirleir
In Gezond of gezondigd? tonen Christine Tobback en Kenny De Meirleir aan dat gezonde voeding niet voor iedereen hetzelfde is. Wat voor de ene gezond is, kan bij de andere leiden tot...
Meer
-
Anneke Bleeker
Nooit geweten dat je brandnetels, zevenblad, vogelmuur, madeliefjes en nog vele andere planten en bloemen kunt eten?
Dit boek gaat daar verandering in brengen.
Meer
-
Harriet Verkoelen
Echt afvallen doe je zoMeer Andere gezonde voeding, minder koolhydraten De grootste kopzorgen van de Westerse mens: waar parkeer ik mijn auto en hoe raak ik een paar kilo kwijt. Op die...
Meer
-
Mirjam Letsch
Mirjam Letsch is zowel fotograaf als reiziger met een passie voor smaken, geuren en kleuren. Daarnaast werkt zij al 16 jaar voor Stichting Duniya, een organisatie die onderwijs en medische...
Meer
-
-
Alastair Williams
Eenvoudige recepten voor lekkere, gezonde en goedkope gerechten (zodat je ook zonder je moeder kunt overleven!)
Als student wil je natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk tijd, energie en...
Meer
-
-
Gordon S. Tessler
Een nieuwe benadering voor een gezonder en vitaler leven. Dit boek biedt een gezonde, veilige en juiste manier om overtollige lichaamsvet kwijt te raken zonder dieet. Gewoon door het lichaam...
Meer
-
Nicola Graimes
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als je denkt dat een voedingspatroon met weinig...
Meer
-
P. Toirkens, E. Hoogcarspel
Koken met filosofie is een zeer ongewoon kookboek. Ogenschijnlijk is er niets bijzonders aan de hand bij de heldere presentatie van de bereidingswijze van tal van voor-, hoofd-, nagerechten,...
Meer
-
L. De Clercq
Een kookboek met daarin verschillende gezonde recepten die de dagelijkse maaltijden zeker kunnen opfleuren. Maak je desserts zelf klaar voor familie en vrienden en geniet van heerlijke...
Meer
-
Wouter Joosen
'Goedenavond, kan ik u helpen?'
'Goeienavond, wij willen een hapje eten.'
'Heeft u gereserveerd?'
De gast kijkt zeer beledigd, alsof 'gereserveerd' een onuitsprekelijk vies woord is dat...
Meer
-
Rudolf Pierik
Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige...
Meer
-
Juso
Obesitas is een van de grootste bedreigingen van de moderne mens. Aan hulpmiddelen om af te vallen is dan ook geen gebrek: poeders, pillen en methoden zijn er in overvloed. Helaas bestrijden...
Meer
-
-
Erik Hermkens
Met dit boekje in de hand ontdekt U de boeiende geschiedenis van de eeuwenoude Tibetaanse cultuur. Daarnaast leert U alles over de Tibetaanse keuken met haar bijzondere eetgewoontes en...
Meer
-
Verwarde Man
Wat hebben jij en ik toch een goede smaak. Iedere dag struinen we de lokale markten af op zoek naar dagverse streekproducten. Zodat we iedere avond weer iets smaakvols kunnen eten. Maar...
Meer
-
Taco Jongeneel
Bij het koken voor mijn kleindochter ontdekte ik dat écht lekkere vegetarische recepten moeilijk te vinden zijn. Deze zorgvuldig gemaakte selectie laat het culinaire hart sneller kloppen....
Meer
-
Wim Beijl
Wimpie's kookboek Dit is een kookboek met griekse gerechten die ik zorgvuldig heb gesorteerd om u zo veel mogelijk mee te laten genieten van de griekse sfeer en keuken ik hoop daarom ook...
Meer
-
Rudolf Pierik
Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige...
Meer
-
Marie-Claire Bourgeois
Dit is een no-nonsens boek bomvol met makkelijke recepten en heldere toepassingen van de kokosnoot met alle het goede van natuurvoeding aangevuld praktische gezondheidstips. Herstellen na...
Meer
-
Irina Verwer
Irina Verwer kookt al jaren met passie. Dezelfde liefde die ze in voeding verwerkt, komt ook in haar beoefening van yoga terug. Yoga en voeding hebben meer met elkaar te maken dan je...
Meer
-
Marianne Amerika
Bij een jarige job hoort natuurlijk een spetterende traktatie om uit te delen. Jammer genoeg worden er steeds vaker minder gezonde traktaties uitgedeeld. Dat wil niet zeggen dat alle...
Meer
-
Patrick Kroon
Een jongeman met een verstandelijke beperking heeft zich maanden beziggehouden met het verzamelen van allerlei gegevens die te maken hebben met bier, de productie van bier en het drinken...
Meer
-
Meneer Wateetons
Waar de man vroeger nog gevaren moest trotseren om zichzelf en zijn gezin in leven te houden, heeft de Vinex-man het goed voor elkaar: de koel-vriescombinatie is altijd gevuld, hij kan...
Meer
-
Wouter Verbree
Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het...
Meer
-
Eline Jaarsma
Om te beoordelen wat een `goed wijnjaar is, vergt een enorme wijnstudie met verdieping in tal van aspecten. Door het lezen van dit boek komt u er niet achter wat wel of geen goed wijnjaar...
Meer
-
Rudolf Pierik
Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep...
Meer
-
Essen
Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse...
Meer